به گزارش جام جم آنلاین، سلمان اسحاقی درباره وضعیت تب دنگی در کشور افزود: باید از تجربه مقابله با کرونا در کشور برای مدیریت تب دنگی استفاده کنیم و نگذاریم اتفاقات بدی در کشور رقم بخورد.
وی با اشاره به اینکه مدیریت بیماری تب دنگی نیازمند کار تیمی است، توضیح داد: وزارت بهداشت و درمان باید نیازهای خود را در حوزههای مختلف اعلام کند و سازمان برنامه و بودجه نیز در زمان مشخص اعتبار لازم را تخصیص دهد.
اسحاقی ادامه داد: وزارت بهداشت و درمان اعلام کرده است که برای مدیریت این بیماری به یک همت نیاز دارد. به همین دلیل اگر سازمان برنامه و بودجه نسبت اختصاص این اعتبار به موقع اقدام نکند در دو ماه آینده با بحران زیادی روبرو خواهیم شد.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره اینکه آیا کیت تشخیص این بیماری به اندازه کافی در کشور وجود دارد؟ نیز توضیح داد: یکی از مشکلاتی که در کشور از گذشته تسری پیدا کرده است، معطل ماندن مواد دارویی، غذایی و تجهیزات پزشکی در گمرک است.
وی با اشاره به اینکه برخی از این اقلام در چارچوب قانون وارد میشود. اما به دلیل حقوق گمرکی به موقع ترخیص نمیشود، گفت: حدود یکسال است که۱۵۰ هزار کیت تشخیص تب دنگی در گمرک معطل تعیین تکلیف است.
اسحاقی با یادآوری این نکته که برای کنترل تب دنگی و پیشگیری از بروز فاجعه انسانی نیازمند کار تیمی هستیم، عنوان کرد: با تعامل و همکاری وزارت بهداشت و درمان، سازمان برنامه و بودجه، وزارت اقتصاد و وزارت صمت میتوان بیماری تب دنگی را کنترل کرد.
وی با اشاره به اهمیت کنترل مبادی مرزی کشور یادآور شد: نباید اجازه دهیم که فاجعه انسانی رقم بخورد و بعد از آن به فکر کنترل مبادی مرزی کشور بیفتیم.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با انتقاد از عملکرد دولت در خصوص کنترل این بیماری توضیح داد: از وزارت بهداشت و درمان به دلیل عدم پیگیری ترخیص کیتهای تشخیصی گلایه داریم، وزارت اقتصاد نیز باید توضیح دهد که چرا کیتهای آزمایشگاهی بیش از یکسال در گمرک معطل مانده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت